Profiel

De man achter TM-Management is Tanco Mulderij (1963, gehuwd en vader van 2 kinderen). Hij studeerde SPD en Bedrijfskunde en beschikt over jarenlange ervaring op verschillende financiële management posities.

“In 2006 realiseerde ik mij dat ik in mijn werk als financieel manager eigenlijk bezig was met interim werk: in korte tijd organisaties neerzetten en veranderingen implementeren. De stap naar zelfstandig interim-manager met een eigen bedrijf was dan ook snel gemaakt.”

“Als onafhankelijk financieel interim-manager heb ik de mogelijkheid om mijn eigen opdrachten uit te kiezen en in veel verschillende keukens te kijken. Dat spreekt mij aan. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging.”

“In mijn vrije tijd zoek ik de uitdaging in het wielrennen. Zo heb ik leren afzien, en dat doorzettingsvermogen komt goed van pas bij mijn opdrachten.”

“Ik heb de mens hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk goede mensen om mij heen te hebben. Ik ben vasthoudend. Laat mij het organiseren.”copyright © tm-management  | communicatieadvies by lynn stroo  | website by sitebizz