Interim Management & Detachering

Er zijn vele redenen aan te geven om gebruik te maken van tijdelijk personeel op basis van detachering; ziekte verzuim, personeelsverloop, achterstanden, expansie of een niet optimaal functionerende organisatie. TM-Management zet graag haar tanden in deze uitdagingen.

Wij herkennen het probleem, maar “hands-on” richten wij ons bij de oplossing primair op de oorzaak. Hoe is het ontstaan en hoe kunnen we dat voortaan voorkomen?
Wanneer TM-Management uw bedrijf binnentreedt, zal het terug gaan naar de traditionele waarden van de financiële administratie. Eerst brengen we de basis op orde om vervolgens helder te rapporteren. De interim manager gaat zorgvuldig te werk met veel aandacht voor de mensen die het doen. Helderheid, daadkracht, eenvoud en effectiviteit staan centraal in onze aanpak. Wij zorgen voor openheid van zaken door duidelijk te rapporteren en regelmatig te evalueren.

TM-Management staat voor een goed resultaat.copyright © tm-management  | communicatieadvies by lynn stroo  | website by sitebizz